sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Haudutettu herkkuruoka

Itämainen kanapata

(6 annosta)

4 porkkanaa
1 bataatti (n. 500 g)
1 punasipuli
400 g broilerin fileetä
oliiviöljyä
2 cm:n pätkä tuoretta inkivääriä
1 tl chilijauhetta
1 tl kurkumaa
2 tl juustokuminaa
1 rkl hunajaa
4 dl vettä
1 1/2 rkl kanafondia
400 g kookosmaitoa
1 keltainen suippopaprika
1 punainen suippopaprika
1 pieni kukkakaali

Kuori ja pilko porkkanat, bataatti ja punasipuli. Suikaloi broilerit. Laita pannu kuumenemaan ja laita siihen oliiviöljyä. Lisää mausteet, tuoreinkivääri raastettuna sekä hunaja. Pyörittele niitä hetki öljyssä ja lisää broilerit. Paista korkealla lämmöllä kunnes broilerit ovat ruskistuneet. Laita ne uunipataan. Laita vesi pannule ja huuhdo sen avulla loput mausteet pataan. Mittaa pataan kanafondi ja lisää pilkotut kasvikset sekä kookosmaito. Sekoita hieman. Laita pata uuniin ja anna hautua 175°C noin tunti. Paloittele sillä välin paprikat ja kukkakaali. Lisää ne pataan ja anna hautua vielä sen aikaa kunnes ne ovat pehmenneet, n. 20 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi basmatiriisin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...